Lakipalvelut yrityksille

Toimintamalli jollaisesta et ole ennen kuullut

Agens Oy:n liikejuridiikan palvelut

Odoo image and text block

Mitä Agens  Tuntijuristi yhteistyö tarkoittaa?
Digitaalinen tuntijuristipalvelumme tarjoaa juridiikan ammattilaisen tukea erityisesti yritysten hallinnointiin ja sopimusten luontiin ja tulkintoihin sopimusasioissa ja asiakirjoissa kustannustehokkaasti ja joustavasti. Toteutamme myös "in house" -lakimies-palveluratkaisuja, jotka mahdollistavat kustannustehokkaan lakimiespalvelun käyttämisen tarvittaessa.. Tuemme Asiakkaittemme neuvottelu prosesseja taustalla tai mukana neuvotteluissa ja autamme yrityskaupoissa ja uudelleen järjestelyissä. Katsokaa Agensin tarjoamat palvelupaketit sisältöineen ja hintoineen erillisestä linkistä alempaa !

Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme esimerkiksi  puitesopimuksena, jossa:
- Asiakkaalla ei ole mitään kiinteitä kuukausiveloituksia eikä työmääriä
-Sovitaan asioiden käsittelyn luottamuksellisuus ja hinnat per tunti

Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme kuukausipakettina, missä 
Asiakas saa Yrityslisenssin Digitaalisiin työkaluihimme sekä 4 tuntia tuntijuristityötä kuukaudessa pakettihintaan 400,-/kuukausi alv 0%..

Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme vuosipakettina, jossa puolitamme Asiakkaan nykyiset ulkoistetun juridiikan kustannukset samoilla tuntityömäärillä. Tämä pohjautuu sovittuun tapaamiseen, tunti-ja kustannusmäärienne avaamiseen vuositasolla, sen pohjalta antamaamme tarjoukseen ja yhdessä tehtävään vuosisopimukseen. Asiakas ohjaa työn antoa Agensille vuosisopimuksen mukaisissa raameissa.

Digitaalisten työkalujemme kautta säästät 2 eri tavalla:  teemme asiat keskimäärin 2 kertaa nopeammin kuin perinteisesti toimivat lakiasiaintoimistot x tuntiveloituk-semme on monesti yli 2 kertaa alhaisempi kuin perinteisillä lakiasiaintoimistoilla ja asianajotoimistoilla..

Verkostostamme välitämme erikseen sovittaessa juristien tai muiden asiantuntijoiden apua myös Agensin muilta yhteistyökumppaneilta erityistarpeisiinne:
https://www.agens.fi/page/aboutus


https://www.citrus.fi/mita-meilla-tehdaan/legal-tech/juridiset-asiantuntijapalvelut

Hanki yritystoimintaasi ja talouttasi tukevaa ja palvelevaa osaamista Agensin ammattitaitoisilta asiantuntijoilta. Tilaa tuntijuristityötä ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Toimeksiantosopimuksemme ja tapamme toimia

Toimeksiantosopimuksemme on valintasi mukaan joko:

 
-Puitesopimus, jossa Asiakas ei sitoudu mihinkään kuukausihintoihin ja määriin
a missä tuntiveloituksemme on 130,-/tunti alv 0% taaten edullisen perushinnan,
ahdollisuuden lähettää erilaisia juridisia tehtäviä ja luottamuksellisen asioitten käsittelyn.

-Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme
kuukausipakettina, missä 
Asiakas saa Yrityslisenssin Digitaalisiin työkaluihimme sekä 4 tuntia tuntijuristityötä kuukaudessa pakettihintaan 400,-/kuukausi alv 0%..

-Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme vuosipakettina, jossa puolitamme Asiakkaan nykyiset ulkoistetun juridiikan kustannukset samoilla tuntityömäärillä. Tämä pohjautuu sovittuun tapaamiseen, tunti-ja kustannusmäärienne avaamiseen vuositasolla, sen pohjalta antamaamme tarjoukseen ja yhdessä tehtävään vuosisopimukseen. Asiakas ohjaa työn antoa Agensille vuosisopimuksen mukaisissa raameissa.


Ole yhteydessä; niin saat toimeksiantosopimuksemme allekirjoitettavaksi tai läpikäytäväksi!

Odoo image and text block

Tuntijuristityön keskeiset palvelut

Agens Oy palvelee kaiken kokoisia yrityksiä liikejuridiikassa, sopimus- ja asiakirja-asioissa, juridiikan teon työkaluissa, niiden kouluttamisessa , neuvotteluissa sekä muissa perinteisissä liikejuridiikan työssä.   Agens Oy tarjoaa mm. Sopimusten ja asiakirjojen laadinnan luontityökalun minkä tahansa asiakirjan laatimiseen tai juridisten prosessien alustatyökaluja sekä liikejuridiikan lakipalveluita. Meiltä myös joustavaan työnjakoon perustuvat yhteistyömallit sekä tukea ja taitoa neuvotteluihin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Vahvuusalueitamme ovat liikejuridiikassa Sopimusneuvottelut, Kaupan lakiasiat, Yrityskaupat, Kansainväliset kaupan asiat, Yhtiöiden hallinnointi sekä GDPR- ja muut tietosuoja-asiat. 

Edullinen hintamme syntyy digitaalisuuden tuomasta tehokkuudesta ja kokemuksesta.
  Agensin työkalulla erikokoiset yritykset ja vastuuhenkilöt voivat itse muotoilla ja rakentaa haluamansa sopimukset ja asiakirjat  . Sopimukset ja asiakirjat ovat tarjolla suomeksi ja osin englanniksi ja kaikkiin laatimiisi sopimuksiin saat haluamasi kielikäännöksen tarvittaessa. Halutessanne saatte pienellä lisäveloituksella vielä Agensin juristin tarkastuksen laatimillenne sopimuksille ja asiakirjoille.   

Agens Oy tarjoaa myös tuntijuristityönä erilaisten yritysjuridiikan prosessienne ja toimeksiantojenne hoitamista joko asiakirja -ja sopimusprosessien osana tai niistä erillään Suomen tehokkaimpaan hintaan ja meillä on digitaaliset työkalut useamman liikejuridiikan prosessin hoitoon. Yhteistyökumppanimme kautta asiakirjojen Sähköinen allekirjoitus, Sähköinen arkistointi, Sopimusten neuvottelu osapuolten välinen turva viestintä ja viestinnän tallennus sekä Chat-neuvottelu.  Voitte käyttää tätä myös yhtiönne kaikenlaisten dokumenttien ja materiaalien sähköiseen hallintaan sopimusten ja asiakirjojen lisäksi.  Agens Oy tarjoaa myös Sign Space sähköisen allekirjoituksen kanssamme tehdyssä Yrityslisenssissä syksystä 2019 työkalullamme tehtyihin sopimuksiin ja asiakirjoihin.