Työkaluillamme on päivittäin satoja käyttäjiä.

Alla esitelty heistä muutamia - liity heidän joukkoonsa

digivallankumouksen aallonharjalle!

Helsingin Seudun Kauppakamari

Tuotamme Älykkäät asiakirjat-palvelukokonaisuuden.

Talousjuristit Oy

Teknologiamme vauhdittaa Talousjuristien työtä!

Ilona Works

Uudenlaisella yrittäjien markkinapaikalla ensimmäisten joukossa. Hyvä palvelu, parempi hinta.

Taloyhtiö.Info

Suomen notkeinta lakipalvelua isännöitsijöille ja taloyhtiöille.

Novago Oy

Lakipalvelukumppanina mukana myös Länsi-Uudellamaalla!

Posintra

Lakipalvelukumppanina mukana myös Itä-Uudellamaalla!

Yritysvoimala Oy

Uusyrityskeskuksen asiakkaita auttamassa.

NewCo Helsinki

Juridiikkapalveluiden tarjoajana tuomassa yrittäjäystävälliset palvelut jokaisen ulottuville.

Medi Connection Oy

PK-yrittäjän tukena juridiikassa ja neuvotteluissa.

Citrus Solutions Oy

Luja teknologiatausta ja kehitys. 

KEUKE Oy

Lakipalvelukumppanina mukana myös Keski-Uudellamaalla!

Miten voisimme olla avuksi? 
- tyypillisiä esimerkkejä toteuttamistamme palveluista - 

 

Odoo - Sample 1 for three columns

KOKOLUOKKA YRITTÄJÄ
(LV 0-1 MEUR)

Käyttötarkoitus: oman yrityksen asiakirjat ja sopimukset.

Myyntisopimusten teko, hallintoasiat (yhtiökokoukset, hall.kokoukset)

Henkilöstöhallinta, (NDA:t, IPR-asiat, työsopimukset)

Yrittäjä on usein ainut "paperitöitä" hoitava yrityksessään

Aikaa perehtyä asioihin on vähän ja oma osaaminen on liiketoiminnassa, ei paperitöissä

Ostoperuste: Hinta, ajansäästö, tekee itse jos kokee kalliiksi. Lopputuloksen sisällöllä vähemmän väliä: Lisensoi esim. softwarea patenttisopimuksella, jos joku ei varoita

Odoo - Sample 2 for three columns

USE CASE 1:

Softayrittäjä A huomaa ettei hänen asiakkaallaan ole rahaa ostaa sovelluskehitystä suoraan, vaan A:n täytyy rahoittaa asiakkaalleen kehitystä. A:n olemassaolevat sopimuspohjat ovat vanhoja eikä niissä ole mahdollisuutta valita maksuehdoksi asiakkaan toteutuneen myynnin perusteella maksettavaa kuukausihyvitettä.

A kysyy paikalliselta asianajotoimistolta hintaa ja kauhistuu perunkirjoittaja juristien arviota 1500 euroa sopimuksen teosta. Paikallinen yritysneuvoja ei osaa auttaa.

A löytää Agensin digitaalisista asiakirjoista projektisopimuksen ja ottaa yhteyttä Agensiin, joka viimeistelee kirjauksen.

Odoo - Sample 3 for three columns

USE CASE: 2.

Henkilöstövuokrausfirman omistaja, toimitusjohtaja E, saa tietosuojavaltuutetulta yhteydenoton, jossa kysellään millainen tietosuojasopimusliite yhtiöllä on asiakkaidensa kanssa käytössä. E häkeltyy ja tietosuojavaltuutettu armahtaa: viikko aikaa korjata tilanne ja tehdä sopimukset tai aloittaa neuvottelut.

E googlaa tietosuojasopimusliitettä, mutta löytää ainoastaan kaupunkien kymmenien sivujen pumaskoja. E muistaa tilanneensa, kun oli halpaa, Agensin Asiakirjat ja laskee toivonsa niiden varaan, löytää tietosuojasopimusliitteen, laatii sen eri asiakkailleen kullekin sopivaksi. Sopimusliitteet on allekirjoitettu seuraavana päivänä ja E raportoi tyytyväisenä TSV:lle asian olevan kunnossa.

Odoo - Sample 1 for three columns

KOKOLUOKKA TALOUSJOHTAJA
(LV 1-50 MEUR)

Talousjohtaja hoitaa kaikki yrityksen paperityöt, vaikkei ehkä juristi olekaan.
Aikaa keskittyä esim. kauppasopimuksiin ja uudistaa sopimuksia ei ole erilaisten hallintoasioiden kaatuessa jatkuvasti päälle entisten jatkoksi.
Maallikkoa valistuneempi käyttäjä.
Osaaminen on ehkä vanhentunutta, ainakin tiettyjen juridisten osa-alueiden kanssa.

Aikaa päivittää osaamista monipuolisesti ei ole.

Ostoperuste
: Ajansäästö, parempi, tarkempi oman työn tekeminen. Monipuolisuus sisällössä helpottaa liiketoiminnan tukemista eri yhteyksissä.

Odoo - Sample 2 for three columns

USE CASE 3:

Toimitusjohtaja P ilmoittaa CFO I:lle, että firma ottaa ulkopuolisen konsultin myyntiä edistämään ja, että sopimus pitäisi olla hänen pöydällään iltapäivällä. I nyökyttelee ja miettii että tälläisiä ei aiemmin meillä ole ollutkaan, mutta Agensin Digitaalisista Asiakirjoista löytyy varmaan jotain….

I muodostaa toimeksiantosopimus -työkalulla pohjan ja räätälöi lopuksi Wordilla pari yksityiskohtaa paikalleen. P kiittelee fiksusta ja nopeasti syntyneestä sopimuspohjasta.

Odoo - Sample 3 for three columns

USE CASE 4:

Yritys on ostamassa kilpailijaa pois markkinoilta ja toimitusjohtaja T on työstänyt asiaa paikallisen lakiasiaintoimiston kanssa. Talousjohtaja D saa tutustuttavakseen kauppakirjamateriaalit liitteineen ja vertailun vuoksi tarkistaa mitä Agensin Digitaalisista asiakirjojen  osasta yrityskauppakansiosta löytyy.

D toteaa, että tuntien kilpailijan ICT-vetoisen liiketoiminnan liitteet immateriaalioikeuksista ovat kunnossa, mutta kone- ja laiteluetteloa ei ole laadittu. D soittaa T:lle ja mainitsee että eikö tuo laitekanta kannattaisi myös tarkistaa. Selvitystä täydennetään laitekannan osalta (ja yritys säästää rahaa Agensin asiakirjan ollessa runkona) ja selviää, että kilpailija on uusinut laitesopimuksensa hiljakkoin eikä näitä ole huomioitu kauppahinnassa. Kauppahintaa täsmennetään.

Odoo - Sample 1 for three columns

KOKOLUOKKA IN-HOUSE-JURISTI
(LV 50-500 MEUR)

Ammattikäyttäjä
Asiantuntemus yrityksen toimintaan ja liiketoiminta-alueiden juridiikkaan

Paljon tukimateriaalia, omat pohjat vuosien ajalta
Kouluttautuu, perehty, tuntee juridiikan eri aloilta
Kuitenkin: tyypillisesti kiire, tyypillisesti copy-paste -meininki uuden luonnissa.

Ostoperuste: Täsmällisyys oman kiinnostuksen ulkopuolisissa sopimusasioissam ajansäästö luonnosten laadinnassa, ei vanhojen pohjien kaivelua vaan aina vanhoista asiakkaista / muista vääristä viitteistä vapaa

Odoo - Sample 2 for three columns

USE CASE 5:

Yritys ostaa kilpailijansa liiketoiminnan. Yrityksen lakimies Q räätälöi Agensin Digitaalisilla asiakirjoilla esisopimuksen ja due diligence-menettelyn sisällön vastaamaan kilpailijan tilannetta.

Q tekee itse due diligencen tarpeellisilta osilta ja huomioi lopullisessa, älykkäästi muodostetussa kauppakirjassa DD:ssa esiin nousseet seikat kauppahintaan. Hän on yhteydessä Agensiin
ja saa liikejuristin tarkistukset ja kommentit
lopullisiin pohjiin. 

Q:n ollessa kiinni yrityskauppa-asiassa yrityksen henkilöstöhallinto ja myyntisopimukset ovat talousjohtajan vastuulla, joka hoitaa ne hyvin Agensin asiakirjoin.

Odoo - Sample 3 for three columns

USE CASE 6:

Yrityslakimies A toimii lakimiehenä isossa kauppayhtiössä, joka ostaa tavaraa kansainvälisiltä miljardiyrityksiltä. Koska A laatii hankintasopimuksen ja on ostajan puolella, hän laatii englanninkielisen maahantuonti- ja jälleenmyyntisopimuksen rungon Agensin asiakirjoilla, jossa on huomioitu räätälöinnissä seuraavat asiat:
-A:n omat tärkeät hankinnan ehdot sekä toimitusasiat yhtiön logistiikkakeskukseen
--Mahdollisuus sisällyttää liitteenä A:n yleiset ostoehdot sopimukseen

--Mahdollisuus liitää sopimuksen myyvän miljardiyrityksen aina siihen vaatimat myyjän tarjouksen, myyjän hinnaston ja tuotekuvaukset sekä myyjän yleiset toimitusehdot.

Lopputuloksena kumpikin yhtiö saa laadukkaan englanninkielisen yhteistyösopimuksen, jonka perusehdot ovat molemmin puolin hyväksyttyjä ja mihin kumpikin osapuoli on saanut liitettyä itselleen tärkeät omat liitteet. Sopimus muodostaa liitteiden kanssa yhdenmukaisen pohjan.

Referenssimme

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo