DIGITAALINEN ALLEKIRJOITUS 

Sign Space sähköinen allekirjoitus ja arkistointiAllekirjoita turvallisesti ja sähköisesti SignSpace-palvelun avulla. Palvelu arkistoi allekirjoitetut dokumentit automaattisesti, ja soveltuu myös kommunikointiin sekä tehtävien hallintaan.Allekirjoita paikasta riippumatta

Kotimainen SignSpace on monipuolinen sähköinen allekirjoituspalvelu, joka on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Sen avulla allekirjoitat kaikki asiakirjat helposti ajasta ja paikasta riippumatta, puhelimella tai koneella. Palvelu myös arkistoi allekirjoitetut dokumentit automaattisesti.

VINKKI: Palvelussa hoituu kaikki sopimuksiin liittyvä viestintä

Allekirjoita- Arkistoi-Kommunikoi -Hallinnoi

LUO TILI


https://adm.signspace.com/#/registration/createaccount?_k=bkn89z


Kaikki yhdessä paikassa!

SignSpace on sähköinen allekirjoituspalvelu, joka mahdollistaa sopimusosapuolten välisen viestinnän ja asiakirjojen sähköisen arkistoinnin.

 

Palvelun avulla onnistuu

sähköinen allekirjoittaminen

turvallinen kommunikointi

tehtävien hallinta

äänestykset

tehtäväpyyntöjen jakaminen sekä

sopimusten katselmointi ja jakaminen.

Palvelussa on myös automaattinen asiakirjojen ja keskustelujen arkistointi, jonka avulla kaikki sopijaosapuolet pääsevät käsiksi tietoihin aina tarpeen niin vaatiessa. Voit tehdä kaiken tämän tietoturvallisesti, ja kaikki palveluun tallennettu tieto pysyy Euroopan talousalueella.

Ominaisuudet

 

Allekirjoita sähköisesti

Sähköinen allekirjoittaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta ja vastaa perinteisen allekirjoituksen lainvoimaisuutta. Palvelu on  tietoturvallinen ja allekirjoitukset täyttävät EU:n eIDAS-asetuksen kriteerit.

 

Arkistoi turvallisesti

SignSpace säilyttää allekirjoitettuja dokumentteja vähintään kymmenen vuoden ajan ilman lisämaksua. Kaikki palvelun sisällöt tallennetaan salattuna Euroopan talousalueella sijaitseville palvelimille, ISO 27001 -sertifioidussa ympäristössä.

 

Sähköistä äänestykset

SignSpacessa voi nyt hoitaa sähköisesti myös äänestyksiä. Äänestyspyyntöön voit lisätä tiedot, joihin osallistujien on tutustuttava ennen äänestämistä ja voit seurata äänestyksen tilannetta palvelussa. Äänestyksissä käytetään kevyttä tunnistamisen tasoa.

 

Integroi järjestelmiisi

Sinun ei tarvitse lopettaa olemassa olevien työkalujen käyttöä, vaan voit integroida SignSpace-palvelun osaksi omia järjestelmiäsi. Voit hyödyntää yksittäisiä ominaisuuksia tai palvelua kokonaisuudessaan myös rajapinnan kautta.

 

mobiili_allekirjoitus_mobile_signing

Allekirjoita puhelimellasi

Paljon allekirjoittaville SignSpace Key on kiireisen työpäivän pelastava sovellus, joka mahdollistaa kehittyneet allekirjoitukset sekunneissa sormenjäljen tai puhelimen lukituskoodin avulla. Tarkista allekirjoitettava sisältö, siirry allekirjoittamaan ja vahvista henkilöllisyytesi puhelimellasi!.

Sähköinen arkistointi Sign Space ratkaisulla

Arkistoi turvallisesti

SignSpace säilyttää allekirjoitettuja dokumentteja vähintään kymmenen vuoden ajan ilman lisämaksua. Kaikki palvelun sisällöt tallennetaan salattuna Euroopan talousalueella sijaitseville palvelimille, ISO 27001 -sertifioidussa ympäristössä.

.
SignSpace arkistoi automaattisesti

 Palvelussa voidaan allekirjoittaa tietoturvallisesti tärkeät dokumentit, ja lisäksi dokumenttien hallinnassa sopimukset arkistoidaan 10 vuodeksi ja keskustelut ihmisten välillä arkistoituvat samaan paikkaan vuodeksi.  Kaikenlaisia dokumenttimuotoja voidaan käyttää ja usein sähköposteissa olevat lähetysten kokorajoitteet eivät palvelussa ole ongelma.
teknologiamme

digitaalisuus
 
e-sign


TUTUSTU JA LUE LISÄÄ:
DIGITAALINEN ALLEKIRJOITUS
DIGITAALINEN DOKUMENTINHALLINTA