Palvelupakettimme

Yrittäjälisenssi

Digitaaliset työkalut yrittäjille

50 .00

/ kuukausi alv 0%
 • Yrittäjälisenssi : 1-2 käyttäjää
 • Max. 200 ulosotettua asiakirjaa vuodessa (alimmillaan 3 € per asiakirja).Hinta 50,-/kk/Alv 0%.
 • Lisää Yrittäjälisenssiin Sign Space sähköinen allekirjoitus ja dokumentinhallinta dokumen-teillesi. Hinta 100 /kk/alv 0%.
 • Laskutus: Vuosi etukäteen kerralla.  Irtisanomisaika: 3 kuukautta.

Yrityslisenssi

 Digitaaliset työkalut ammattilaisten tarpeisiin

Alkaen €  100 .00

/ kuukausi alv 0%
 • Yrityslisenssi:  3 käyttäjää. Hinta alkaen 100,-/kk/alv 0%. Lisäkäyttäjät 20,-/käyttäjä .3-10 käyttäjää yrityksessä omaan käyttöön ja asiakastyöhön.  Max. 400 ulosotettua asiakirjaa vuodessa. 
 • Lisää Yrityslisenssiin Sign Space sähköinen allekirjoitus ja dokumentinhallinta doku-menteillesi.Hinta 200 /kk/alv 0%.
 • Pro Legal Tech lisenssit: asianajo- ja lakitoimistoille ja suurten yritysten In House juristeille räätälöidään tarpeidenne mukaan kattaen esimerkiksi 10-30 käyttäjää ja 2000 ulosotettua dokumenttia vuodessa. Hinnat alkaen 250 euroa alv 0%/kuukausi. Ratkaisut sovitaan erikseen riippuen käyttäjämääristä ja dokumen-teista.Legal Tech Editor ja Flow lisenssi:  Tämä on ammattilaisen työkalu rakentaa itse omat digitaaliset sopimukset ja asiakirjat  ja työkalut 500,-/kuukausi + 20,-/käyttäjä/kuukausi. Tämä kattaa myös SLA:n ja runkona olevat kaikki Agensin sopimuspohjat. Sekä digitaalisten asiakirjojen luonti että versiohallinta itsenäisesti. Palvelumuotoilu ja koulutus ryhmille ja käyttäjille 100,-/tunti ALV 0%. Asiakkaalle rakennettava asiakkaan sisältö digitaaliseen muotoon valmiiksi 45,-/sivu ALV 0% + palvelumuotoilu on saatavissa 100,-/sopimus alv 0%.Vaativat uuden teknologian työt kattaen omis-tajistamme Citrus Solutions Oy:n tai Codemen Oy:n mukana olon erikseen sovittuihin projekteihin 120,-/tunti ALV 0% .Asiakkaan asiakkaalle tehtävät integraatiot sekä Asiakkaan määrittelemien sisältöjen mukaiset digitaaliset prosessityöt tarjouksen mukaan

   

  .Asiakkaan omat dokumentit: Rakennamme myös Asiakkaille omia dokumentteja Asiakkaan sisällöin vain Asiakkaan käyttöön erikseen sopien hintaan:Palvelumuotoilu 100,-/per dokumentti ja hinta per sivu 45 euroa alv 0%. Ylläpito osana lisenssiä tai erikseen sopien.
 •   Laskutus:  Vuosi etukäteen kerralla. Irtisanomisaik a: 3 kuukautta.

Lakimiestyö

Juuri teitä varten räätälöity liikejuridiikka markkinoiden edullisimpaan hintaan 

Mallista riippuen:
€ 100-
130.00

/ tunti alv 0 %
 • Lakimiestyö puitesopimusYksityishenkilöille: 130 € / tunti alv 24%
 • Lakimiestyö puitesopimus Yrityksille: 130 € / tunti alv 0 %  .  Asiakkaan sopimus luon-nosten analysointi ja korjausesitykset: 1-4 sivua 50 euroa,5-20 sivua 100 euroa. Pitemmät tekstit sopimuksen mukaan.
 • Kiinteä kuukausi paketti: kattaen 4 tuntia tuntijuristityötä ja Yrityslisenssi Yrityksellenne yhteishintaan 400,-/kk/Alv 0%.Puolitamme nykyiset juridiikan vuosikulunne  paketti: samoilla tuntityön määrillä!Ottakaa yhteyttä tapaamiseen. Antakaa nykyiset vuosittaiset tuntimäärät ja juridiikan kustannuksenne ja annamme niistä kiinteän, sitovan vuositarjouksen. Laaditaan vuosisopimus kiinteään hintaan ja asiakas ohjaa In House juristityötä Agensille.
 •  Laskutus:  Puitesopimus ja Yksityishenkilöt: Laskutus koontina kuukausittain .Irtisanomisaika: 1 kuukausi.Kiinteä kuukausipaketti ja Kiinteä vuosipaketti:Laskutus: vuosi etukäteen kerralla. Irtisanomisaika:  3 kuukautta.